Post by contpinntugocni on Feb 15, 2022 10:11:25 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
ÇOX PİSS OYUNDU ! 4 gündü oynadım oyuna girən gördümki oyun təzdəndə 4 dənə maşın almışdım hamısı itib pulum qalmadı amma modları bitirdim bj necə olur bəyənmədiM əvəl yaxşidi amma indi çox pisdi 1 ulduzda çoxdu
Mən bu oyunu eramızdan əvvəl oynuyurdu çünki😎😎😎😎😎😎
Bu oyun yaxşı qrafika və bir çox avtomobil və onun mühiti ilə əfsanəvi bir oyundur
Super oyun amma oflayn
Oyun olduqca yaxşıdır, lakin botlar acgözdür, lütfən, botları keçməyə məcbur edin
Təqdir edin, gözəl qrafika və nəzarət
multiplayer yada online mod qoyunda
Mən 3 ulduz verirəm, çünki bu oyun çox yaxşı idi, biz bu oyunu oynayarkən darıxmırıq
Bu oyun yaxşıdır, amma 2 ulduz verməyimin səbəbi odur ki, hava nəzarəti yoxdur, məncə tərtibatçılar 5 ulduz almaq üçün hava nəzarətlərini əlavə edirlər.
İlk işim 5 ulduz qoymaq idi, lakin onlayn multiplayer yoxdur, ona görə də 3 ulduz qoyurdum
T/%TTYTTTTTTTTTT
Bele gözəl oyun yoxdu dünyada.Ela oyundu.Superprrr....
Mən oyun ideyasını sevirəm, lakin quraşdırma çox vaxt aparır və 100 deyil, istədiyimi təqdim edir, buna görə 4 ulduz
Cooooxx ən sevdiyim oyun budur.
Rocket Car Ball - Download Game | TapTap
Hrafics yaxşıdır, amma düşünürəm ki, bir neçə komanda və arena əlavə etsəniz, oyunu çox yaxşılaşdırardınız, amma bu oyunu oynayanda çox yaxşı vaxt keçirdim.
Yaxşı oyun amma nəzarət çox çətindir
bu istəyən bir raket liqasıdır və bu, həqiqətən də yaxşı bir raket liqası deyil
Bu oyun ilk dəfə bir az yaxşı idi. Amma bu çox dəhşətlidir, siz telefonu hər dəfə yenidən başlatdığınız zaman bu oyun yenidən başlayır. Dostum, bu, real vaxt israfıdır. Rəqib bizimkindən qat-qat yaxşıdır, o, topla deyil, öldürmək üçün gedir və daha yaxşı nəqliyyat vasitəsinə sahib olmağınızdan asılı olmayaraq. Rəqibinizdən daha çox o, hələ də sizi öldürməyə gəlir və siz onu müdafiə edə bilməzsiniz. Ona görə də öz xeyiriniz və telefonunuz üçün lütfən OYUNU YÜKLƏMƏYİN!!!! O BAD BİRDİR.?
Crazy yaxşı, yol səfeh vibes, rəvan oyun, mən istəyirəm ki, onun da online/wifi multiplayer olsun. Ancaq hər halda oflayn vaxtlar üçün quraşdırmışam
ela 😎
Towerlands - tower defense Παιχνίδια στρατηγικής rob
Gözəl oyun, lakin bir neçə problem, 3 ulduz
Cooooooooooxxxxx goöööözzzzzzzzəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəə
Oyun çox fantastikdir və siz onu istənilən vaxt oynaya bilərsiniz, bu, stressinizi azad edəcək. Maşınlar da çox əyləncəli və sərindir. Mən bu oyunu sevirəm
bu, indiyə qədərki ən yaxşı raket liqasının nüsxəsidir, lakin 4 təkərin olması lazım olan qızıl səhvi düzəldə bilərsiniz
Rocket Car Ball Sportsspill zysp
Rocket car ball - control a fantastic car and drive it across the huge arena scoring goals to the opponent gates. Apply various weapons during
Oyununuzu qiymətləndirməyimizi istəmək üçün həqiqətən 3 saniyə gözlədiniz. Aldığınız şey budur... 1 ulduz Redaktə: Mən bir oyundan sonra qayıtdım. Bu, 1999-cu ildə təsirli olardı. İndi? Lütfən, bunu silin və bir daha heç bir oyun qurmayın. təşəkkürlər.
Bu oyun çox heyrətamizdir, mən onu bəyənirəm. Ancaq mobil telefonumu yenidən işə salanda problem yaranır, ona görə də tərtibatçıdan bu problemi həll etməyi xahiş edin
Rocket Car Ball Sportovní jfbz
bəzi səviyyələrdən keçdikdə bəzi düşmənlər öldürülməz olur və siz daha da irəliləyə bilməzsiniz btw fırıldaq etməyin əla yolu pula qənaət edərək daha böyük avtomobillər əldə etməkdir, siz qəzaya uğramaz olacaqsınız və oyun boyu söhbət edə bilərsiniz.
Bu tam zəhmli oyundur. Bunu oynamaq üçün saatlar sərf edə bilərsiniz. 1 ulduz verməyimin yeganə səbəbi idarəetmələrdir. Avtomobilimizi idarə etmək çox çətindir və yalnız idarəetmə sayəsində daha yüksək səviyyələrə çatan kimi missiyalar çətinləşir. Nəzarət yaxşılaşarsa, mən mütləq bu oyuna baxışımı dəyişərdim və ona 5 ulduz verərdim. Belə yaxşı oyun üçün təşəkkür edirik
Əla düz 4 dəfə yükləyirəm əla👍👍👍👍👍👍
Yaxşı idi əla deyildi, olduqca gülməli idi, amma mübarizə apardı, amma qrafika deyil, əla qara işıq yaxşılaşdırılacaq şeylər ağ yeni səviyyələr bəli belədir
Bu oyun sizə yüksək qan təzyiqi verə bilər, çünki müdafiəçi və ya qapıçı heç bir şey etmir və topu sizin qol vuran tərəfə aparır. Komanda yoldaşınız okean da dəhşətlidir. Buna məhəl qoymayaraq, oyunun yaxşı qrafikası və fanatı var.
You can download the game Rocket Car Ball for Android with mod money. Hacked APK version on phone and tablet.
cəhd etdiniz, amma bir telefonun raket liqasının klonunu yarada biləcəyini düşünmürəm
Bu oyun udmağa başlayır. Yalnız digər komandalar fırıldaqlar alır, qaydalardan biri açıq şəkildə buzun partlamasını beş saniyə göstərir... bəli, lakin digər komandalar ondan istifadə etdikdə bu, on saniyədən çox davam edir.
Download Rocket Car Ball APK [21 MB] (✓ Free)all.
Bu oyun ən yaxşı qrafikaya malikdir, lakin bu oyuna 3 ulduz verməyimin səbəbi nəzarət etdiyi üçün çox çətindir
Onun pis qrafikası var və onu təxminən 2-3 gün ərzində ifa etdikdən sonra yenidən oynamaq üçün onu silib yenidən quraşdırmalı olacaqsınız. Xoş gəldiniz -Eobard
Rocket Car Ball Friends and Groups
Roket Topu - Rocket Car Ball Spor gga
Pis olmasa yaxşıdır
Rocket Car Ball free money and gems generator. Easy to use and completely undetectable, it works on all Android and iOS devices without the need for root,
Bu oyun yaxşıdır, amma mənim sözdə komanda yoldaşım topu rəqiblərə aparmağa davam edir, zəhmət olmasa bunun üzərində işləyin
!sənə məndən bir az daha çox kömək edirəm 💭 Mən sadəcə maraqlandım ki, mənimlə bir şey etməyimi istəyirsən və sən hər şeydən bir az daha çoxsan, bir müddət sonra bunu görə bilərəm H.
Bu oyun qaydasındadır, lakin bir az səhvləri var, xahiş edirəm onu düzəldin
Rocket Car Ball League – 3D Car Soccer Game Apk 2021 (V1.2) Download for Android, iPhone, PC Windows: This is the newly updated (V1.2) app
Mən ona 3 verirəm, çünki 1. Kamera bəzən elə yuxarı qalxır ki, harada olduğunuzu görmək çətinləşir. 2. Hekayə əhval-ruhiyyəsi səviyyəsi 30 o qədər ağır və qıcıqlandırıcıdır ki, səviyyəni qazanmaq üçün nə etməli olduğumu bilmirəm. Hər dəfə döyüşəndə rəqiblərlə müqayisədə çoxlu xal toplayıram, ancaq uduzduğunuzu deyir. Xahiş edirəm, istehsalçılar, bunun üzərində işləyin. əks halda bu əla oyundur
Pisq
Oynanan ən yaxşı oyun, yaxşı qrafika və əyləncə pulsuz və cansıxıcı olanda əvvəlcə xoşunuza gəlməyə bilər, amma tezliklə sisteminizə daxil olur və digər oyunlar kimi yüklədikdən sonra heç bir peşmançılıq hissi keçirmir.